onze producten

Wij bieden drie opties voor zowel onze volwassen als premtauur / kinder uitvaartkisten.

Basis
Een uitvaartkist die u kunt kiezen uit ons basis assortiment. Ons assortiment wordt van tijd tot tijd aangevuld met nieuwe ontwerpen.

Basis+
Een uitvaartkist die u kunt kiezen uit ons basis assortiment met als extra optie een tekst of afbeelding. Hierbij zal een persoonlijk gesprek plaatsvinden om uw wensen door te nemen.

Ontwerp
Een uitvaartkist die u geheel naar eigen wens vorm kunt laten geven. Hierbij zal een persoonlijk gesprek plaatsvinden om uw wensen door te nemen.

——————————————————————————————————————–

Onze uitvaartkisten
Wij leveren uitvaartkisten die zijn gemaakt van spaanplaat en worden voorzien van een gecertificeerd pvc vrije folie, welk geschikt is voor begraafplaatsen. Op onze folie zit een M1 brandnormering, welk geschikt is voor crematoria. De print zelf wordt gemaakt met eco solvent inkt.
Onze prematuur / kinder uitvaartkistjes zijn gemaakt van hout.

Formaten
Onze uitvaartkisten hebben wij in de volgende formaten beschikbaar. U kunt met uw uitvaartondernemer overleggen welk formaat het beste is.

volwassen
195×55 | 195×65 | 205×55 | 205x65P

prematuur / kind
40×20 | 65×25 | 140×57

Interieur
Het interieur is bekleed met een modern gebroken wit katoen.

Afwerking
Onze volwassen uitvaartkist wordt standaard afgewerkt met acht handvaten en acht afsluitschroeven. Optioneel kunt u kiezen voor zwart of wit of voor minder handvaten en afsluitschroeven.

De prematuur / kinder uitvaartkistjes 40×20 wordt afgewerkt met 4 witte sluitschroeven.
De prematuur / kinder uitvaartkistjes 65×25 en 90×40 worden geleverd met 4 handvaten en 4 sluitschroeven in zwart of wit.
Een ander formaat is mogelijk, informeer hier gerust naar.

Levering
Al onze uitvaartkisten zijn binnen 24 uur leverbaar. Een ontwerp is leverbaar binnen 1 à 5 dagen.

De uitvaartkist wordt afgeleverd op een door u aangewezen adres in Nederland. Wij bezorgen tegen meerprijs ook op de Waddeneilanden, Duitsland en België.